Till Danskompaniet är alla välkomna! Brinner du för att dansa eller är du nyfiken på att prova? Dans gör oss gott, både för kropp och själ. 

 
Dansa är något vi människor har gjort i urminnes tider! Musiken vi hör, ger oss en känsla och redan som barn har vi svårt att vara still när musik vi tycker om spelas. Vi blir helt enkelt glada, känner oss mer avslappnade och lyckliga. Du lär känna din kropp, får igång tankeverksamheten i hjärnan och får en härlig självkänsla. Dessutom dansar vi tillsammans, får en härlig gemeskap och har riktigt kul!
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.
 
Catrin 0703-084433.
email:  catrin@danskompaniet.com

Våra danslokaler hittar du på Gästgivaregatan 8 i Skene. Där har vi också vårt lilla fik där du kan träffa kompisar, plugga eller ta ett mellanmål. 
 

 

OBS! Missa inte vår årliga, oslagbara DANSSHOW ! Efter varje hösttermins slut, genomför vi vår dansuppvisning. Vi har sex föreställningar och alla elever medverkar, fast de mindre barnen alternerar. Här får alla chansen att visa upp sig och känna glädjen av att stå i strålkastarljuset på scen! Vi har proffsigt ljus/ljud och en viss rekvisita. Det blir en fantastisk gemenskap under dessa dagar. Elever fyller lokalerna och bakom scenen är det ett underbart kaos och mycket glädje! 

Biljettförsäljning startar efter höstlovet, alltså vecka 45 i vårt café på Gästgivaregatan 8 i Skene.