Hösttermin info

1. Höstterminen startar från och med 17 Augusti, v. 34

2. Vi har klasser från 2 år upp till 100 år!

3. Våra nivåer är nybörjare, nybörjare/fortsättning, fortsättning, medel och avancerad.

4. 12 veckor med uppehåll för eventuella lovveckor. Eventuellt missade klasser kan tas igen på lovet. Höstlov v. 44

5. Föreställning som avslut på termin, helgerna v. 47 - 48 

(Obs! Pga. Corona vet vi inte hur det kommer se ut, om vi kan ha föreställning, återkommer med mer information när vi vet.)

6. Du ansöker genom att maila personuppgifter, (Läs om GDPR genom att klicka på länken) samt vilken dansstil/klass du gärna vill gå. Våran mail hittar du här

Obs! Viktig information angående vår Dansuppvisning

På grund av rådande omständigheter gällande Covid-19, har vi tagit ett beslut att flytta fram höstterminens show till vårterminen istället. Vilket då kommer bli helgerna 8-9 Maj 2021. Så får vi hoppas att allt ser annorlunda ut då.

Då eleverna är inställda på att få visa upp sig, gör vi det i en mindre form, sista veckan (vecka 46) under lektionstid. Alla grupper kommer att få en tid på scenen i Kulturhuset, där föräldrar med syskon är välkomna att titta på. Det kommer ta ca. 15 min. Dom kommer att visa upp koreografier eller andra övningar man jobbat på under terminen.

Vecka 43 kommer vi att dela ut informationen om tiden de kommer uppträda på scenen och varje elev får två biljetter var (där varje biljett gäller för en vuxen och ett barn), så har vi lite koll på hur många som kommer. 

Danskompaniet         Gästgivaregatan 8, 511 61 Skene      

  • Instagram - Vit Circle
  • w-facebook
  • White YouTube Icon