FullSizeRender 7.jpeg

Catrin är Danskompaniets ägare och har nu drivit skolan i nio år. Hon har själv dansat sen hon var 10 år och i stilarna klassisk balett och jazzdans. Började dansa på Mariannes dansstudio, när den startade i Skene. Innan dess dansade hon för Marianne i Älekulla Bygdegård.

Catrin Wendt

Ägare, Barndans

FullSizeRender 5.jpeg

Therese har arbetat på Danskompaniet i 2 år. Hon började dansa när hon var 3 år. Therese har hand om caféet och arbetar administrativt.

Caféansvarig, Administratör

Therese Lindgårde

IMG_0040.jpg

Caroline var 3 år när hon började dansa på Mariannes dansstudio. Hon har dansat alltifrån stepp till klassisk balett.

Caroline Olsson

Jazz, Barndans

IMG_0012.jpg

Elin började dansa här på Danskompaniet när hon var 3 år gammal. Idag dansar hon både balett, modern och jazz.

Under alla år som dansare har hon varit på flera olika skolor.

Elin Olsson

Balett, Jazz

FullSizeRender 2.jpeg

 

 

Magdalena började dansa så fort som när hon lärde sig att gå. Började med balett på Mariannes dansstudio för en massa år sedan.

Magdalena Götborg

Dansmix

Ellen Olsson

Hiphop

IMG_0050.jpg

Moa är dansare, pedagog och koreograf med bas i Göteborg, utbildad på Löftadalens högskola och Balettakademien i Göteborg. Tidigare har hon jobbat med koreografer som Camilla Ekelöf, Lovisa Baldal, Anna Emilsson och varit dansare och koreografassistent i det semiprofessionella kompaniet SpinnUnga. 

Moa Lund

Balett, Modernt, Jazz

IMG_0022.jpg

Samuel började dansa när han var 9 år gammal på Danskompaniet iMark. Han dansade då streetdance, men idag dansar han fler stilar så som balett, jazz, feminine Vibe, commercial. Han är också en av grundarna till dansgruppen Crush it Crew.

Samuel Andersson

Feminine Vibe, Commercial

IMG_0005.jpg

Nadia är en av våra nya danslärare här på Danskompaniet iMark. Hon var 8 år gammal när hon började dansa här hos oss. Det började med jazzdans, men idag dansar hon flera olika stilar.

Nadia Holgersson

Streetjazz, Hiphop

C24C35B7-7CCB-4A1E-B6A0-6EA6F4049E52.jpe

Sigrid är en av våra nya lärare i år. Hon har dansat sedan hon var 6 år gammal på Danskompaniet, det har varit stilar som Jazz, Modern och Hiphop. Idag dansar hon Hiphop och Modern.

Sigrid Götborg

Modernt

F7811B02-B91F-4F67-BC88-DA928BA10A22.jpe

 

Tessa är en av våra nya lärare i år. Hon var 4 - 5 år när hon började dansa. När hon blev äldre började hon sedan dansa Jazz på Danskompaniet.

Tessa Johansson

Dansmix

IMG_0036.jpg

Jana har dansat på danskompaniet sedan hon var 14 år gammal, då dansade hon hiphop. Nu dansar hon fler stilar och brinner verkligen för dansen. Hon är också en av grundarna till dansgruppen Crush it Crew. 

Jana Stratevska

Hiphop, Streetjazz

IMG_0034.jpg

 

 

Tess har dansat  på danskompaniet sedan hon var 6 år gammal och började med hiphop. Nu dansar hon alltifrån balett, modern, jazz och hiphop.

Tess Lehikoinen

Jazz

IMG_0018.jpg

Felicia är en utav våra nya lärare här på Danskompaniet. Hon började dansa när hon var 4 år gammal. Hon började på Danskompaniet iMark när hon var 7 år, då dansade hon hiphop. 

Felicia Bergling

Streetjazz, Commercial

FullSizeRender.jpeg

Moa var 4 år när hon började dansa, hon dansade streetdance på Iform sedan började hon dansa på Danskompaniet. Moa började som lärare våren 2020 hos oss och har klasser i Commercial och Hiphop.

Moa Hallberg

Commercial, Hiphop

FullSizeRender 4.jpeg

Alice började dansa när hon var 3 år gammal. Sen dess har hon testat på alla möjliga stilar på olika skolor och showgrupper. Alice är ny hos oss och jobbar i vårat Café.

Alice Haglund

Café